Ulica Długa, w czasie odbudowy - rusztowania, widok od ratusza [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1955)
Przedstawia ul. Długą w czasie odbudowy, po obu stronach ulicy widoczne rusztowania, w głębi Brama Złota i Wieża Więzienna, 1955 r.