Bibliografia ks. prof. zw. dra hab. Józefa Mandziuka : (układ rzeczowy) / Waldemar Gliński. - Gliński, Waldemar (1964- ).
Książki. Redakcje. Artykuły naukowe. Recenzje. Sprawozdania. Biogramy. Bibliografie. Opracowania popularno-naukowe. Miscellanea.