Zygmunt Smandzik - Orfeusz / Starowieyski ; Państwowy Teatr Lalka. - Starowieyski, Franciszek (1930-2009) ([wydawca nieznany], 1995)
Plakat premiery 24.09.1995 r. Na plakacie twarz z profilu. Nazwisko autora w prawym górnym rogu.