[Sierpień 80 : Mieczysław Jagielski] / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia Mieczysława Jagielskiego, przemawiającego w sali BHP Stoczni Gdańskiej 31 sierpnia 1980 r.