Gdańsk w XIII rocznicę wzywolenia. (Gdańsk : Miejski Komitet Obchodu XIII rocznicy wyzwolenia Gdańska, 1958)
Jednodniówka z okazji wyzwolenia Gdańska.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła