Ex - Libris Krystiana Kułagi / J. B. - Budzyńska, Joanna (1985- ). (2010)
Przedstawia ręce i skrzydła, na pierwszym planie ptak z twarzą ludzką, napis: Ex - Libris Krystiana Kułagi. Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł pracy: "Skrzydła wolność", sygn. aut. i data.