[Ekslibris] "Sen Neptuna II" / Małgorzata Tatarczak. - Tatarczak, Małgorzata (1989- ). (2016)
Przedstawia latające nad morzem ryby na monocyklach, motyle i żółwia latającego balonem, w głębi zarys wybrzeża i głowa posągu Neptuna. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwa pracy "Sen Neptuna II", technika graficzna, nazwisko aut. i data.