Komitet "Święta Morza" w Gdyni urządza w dniu 29 VI 48 r. zabawę świętomorską. (Gdynia : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o zabawie w gdyńskiej "Riwierze".
Keywords: Mirska, Marta -- (1920-1991).; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne