[Afisz. Incipit] X. Koncert Symfoniczny Orkiestra Symfoniczna Filharmonii Bałtyckiej, Włodzimierz Ormicki dyrekcja, Aleksander Ploček skrzypce ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie, który miał miejsce 25.02.1949 r. w Teatrze Wielkim w Gdańsku-Wrzeszczu.