[Afisz. Incipit:] Zarządzenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 4 lutego 1955 r. w sprawie urzędowego uznawania buhajów i knurów ... Powiat Tczew. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o przeglądzie zwierząt w powiecie tczewskim.