Z Knih J. R. Bečáka - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Bečák, Jan Rudolf (1915-1987). ([S. l., 1948)
Przedstawia motyw z haftu ludowego, u dołu napis: Z Knih J. R. Bečáka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechosłowacja -- 1945-1970.