Ex libris Psychologicis Hermann Wiese K. Wójcik 85. - Wójcik, Krystyna (1934- ). (1985)
Przedstawia fragment ciała człowieka oplecionego przez wielkiego węża z rozwartą paszczą. Pod kompozycją napis: Ex libris Psychologicis Hermann Wiese. U dołu w lewym rogu napis: K. Wójcik 85.