Ex libris Alexandri Czołowski Leopoli / R. M. - Mękicki, Rudolf (1887-1942) (s.n., 1924)
Przedstawia dokument pergaminowy z pieczęcią na sznurze, na nim napis: Ex libris Alexandri Czołowski Leopoli. Sygn. aut. w obrębie kompoz.