Harcerze prezentują emblemat zlotu przed festiwalem młodzieży w Hawanie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia harcerzy na bulwarze nadmorskim w Gdyni, prezentujących emblemat zlotu młodzieży w Hawanie, 1978 rok.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Tytuł na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa