[Afisz. Incipit:] Sekutnica i czarodziej historia ucieszna ze śpiewkami i pląsami w trzech odsłonach przez Kazimierę Jeżewską napisana ... / Państwowe Przedsiębiorstwo Imprez Estradowych w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria: Malwina Szczepkowska.