Wojska radiotechniczne sił powietrznych jubileusz. (Redakcja Wojskowa, 2010)
Artykuły dotyczące historii wojsk radiotechnicznych. Zawiera również film, który również swoimi treściami nawiązuje do jubileuszu Wojsk Radiotechnicznych, a także artykuły na temat wykorzystania bezzałogowych statków powietrznych przez armie państw NATO i Federacji Rosyjskiej.