Wojska radiotechniczne sił powietrznych jubileusz. - Polska. Ministerstwo Obrony Narodowej. Redakcja Wojskowa (Warszawa : Redakcja Wojskowa, 2010)
Artykuły dotyczące historii wojsk radiotechnicznych. Zawiera również film, który również swoimi treściami nawiązuje do jubileuszu Wojsk Radiotechnicznych, a także artykuły na temat wykorzystania bezzałogowych statków powietrznych przez armie państw NATO i Federacji Rosyjskiej.
Tyt. z etykiety.
Dod. do nr 10/2010 Przeglądu Sił Powietrznych.
Keywords: Lotnictwo wojskowe -- Polska -- 21 w; Statki powietrzne bezzałogowe -- wykorzystanie dla celów wojskowych