Ottmar Premstaller Ex Libris / H. Fajlhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1981)
Nad bezlistnymi drzewami, w wietrze głowa jednorożca z rozwianą grzywą. U góry na wstędze napis: Ottmar Premstaller Ex Libris, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.