Konzert : zu Gunsten einer Weihnachtsbescherung und der Münchner-Reisekasse des Männerchors / Männerchor D. H. V. Danzig. ([s.n.], 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego i tekstami pieśni, który miał miejsce w auli gdańskiej Petrischule (dziś I LO) 4 grudnia 1925 r.