Konzert : zu Gunsten einer Weihnachtsbescherung und der Münchner-Reisekasse des Männerchors - Männerchor D. H. V. Danzig (Danzig : [s.n.], 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego i tekstami pieśni, który miał miejsce w auli gdańskiej Petrischule (dziś I LO) 4 grudnia 1925 r.
Keywords: Chóry -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne; Pieśni niemieckie -- 1900-1945 -- teksty