[Afisz. Incipit] Ogólnopolska wystawa młodych plastyków oraz wielka doroczna wystawa studentów ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujacy o wystawie plastyków, październik-listopad 1952 roku w gdańskiej Zbrojowni.