Sehr geehrte gnädige Frau! Geehrter Herr! - Lange, Arthur ([Gdańsk : s.n., 1929)
Ulotka zachęcająca do odwiedzin sklepu Arthura Lange Tuch-Export-Haus przy Elisabethwall 8 (Wały Jagiellońskie) i Schmiedegasse 13-14 (Kowalska) informująca o specjalnych ofertach na bieliznę i środki czystości.
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Bielizna -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Środki czystości -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.