[Afisz. Incipit] Uwaga! Zarząd Koła Związku Zawodowego Pracowników Cywilnych Administracji Wojskowej w Gdańsku zaprasza na wielką zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie w sali Gazowni Miejskiej w Gdańsku ul. Wałowa 17.04.1948 r.