Gdańsk odbudowany - Słuszkiewicz-Kaczorowska, Beata (1916-2006). ([Sopot], 1961)
Przedstawia widok z nad Motławy w Gdańsku.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce