[Afisz teatralny. Incipit] Michał Choromański - Lament / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1973)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 27.01.1973 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Opracowanie dramaturgiczne i reżyseria Andrzej Rozhin, scenografia Andrzej Markowicz.