[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater Erstes Abonnement Nro. 1 : Donnerstag, den 23. September 1830 : Der beste Ton : Original-Lustspiel in 4 Aufzügen von Dr. Carl Töpfer. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1830)
Afisz przedstawienia "Der beste Ton. Original-Lustspiel in 4 Aufzügen" Karla Töpfera.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Töpfer, Karl -- (1792-1871). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne