Ex Libris Stefana Skrzypka / CKe. - Kelma, Czesław (1912-1980) ([wydawca nieznany], 1979)
Na leżących skrzypcach napis: Ex Libris Stefana Skrzypka, niżej herb Rawicza. Sygnatura autora i data w obrębie kompozycji.