Ex Libris Franz Buchholz F. Kobliha. - Kobliha, František (1877-1962) (1915)
Na tle wijących się gałązek z kwiatmi, postać nagiej kobiety. U dołu napis: Ex Libris Franz Buchholz. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.