Ex Libris Franz Buchholz - Kobliha, František (1877-1962).; Buchholz, Franz ([S.l., 1915)
Na tle wijących się gałązek z kwiatmi, postać nagiej kobiety. U dołu napis: Ex Libris Franz Buchholz. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Data wg podanej bibliogr.
Strona Europeana collections, dostęp 30.08.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 1900-1945.