[Afisz teatralny] Beaumarchais - Wesele Figara : komedia w pięciu aktach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1962)
Afisz informujący o premierze we wrześniu 1962 r. Inscenizacja i reżyseria Zbigniew Sawan, scenografia Jerzy Jeleński i Antoni Tośta.