Koniec epoki... (Nadbałtyckie Centrum Kultury, 2006)
Wystawa zdjęć z archiwum fotograficznego Edwarda Janusza zrekonstruowane przez Grzegorza Gorczyńskiego. Wystawa w Galerii NCK od 3 do 26 lutego 2006.