[Druk ulotny. Incipit:] Für das der Handelskammer anlässlich des hinscheidens Ihres Präsident, des Herrn Dr. Ing. e.h. Willi Klawitter [...] / Handelskammer zu Danzig. ([wydawca nieznany], 1929)
Druk klepsydra na okoliczność śmierci Carl William Klawitter.