[Afisz. Incipit] Zawody o mistrzostwo I-szej Ligi Włókniarz Łódź - Gwardia Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zawodach w Hali Sportowej Gdańsk-Wrzeszcz 24.10.1954 r.
Keywords: Boks -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Boks; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Polska; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne