Dies Buch Gehoert Kurt V. D. Muehlen G. Broel. - Broel, Georg (1884-1940) (1911)
Przedstawia mężczyznę siedzącego z książką pod drzewem, w tle młyn. U góry napis: Für Leib Und Seel' Der Beste Arzt, u dołu w dwóch szpaltach napis rozdzielony czarą z wężem: Dies Buch Gehoert Kurt V. D. Muehlen. Poniżej pod wyobrażeniem sygn. aut. G. Broel 1911 i dwie główki: kobieca, z profilu grająca na nosie i męska en face, z piórem w ustach, pod którą znajduje się napis Nach Böcklin.