John Locke. (1880)
Przedstawia Johna Locke w półpostaci w prawo, w owalnej ramie stylizowanej na kamienną, u dołu spiętą herbem. Przestrzeń wokół owalu wypełniają gęste, pionowe i poziome linie kreskowania, tworzące neutralne, ciemniejsze tło, tworząc prostokątną ramę.