Koncert Towarzystwa Śpiewackiego Echo w Gdyni. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o koncercie w Teatrze "Wybrzeże" w Gdyni 19.12.1948 r., w którym udział wzięli Wanda Bartówna i Leon Łuszczewski.
Keywords: Polska Zjednoczona Partia Robotnicza -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne