studencki teatrzyk Bim Bom : "ahaaa...". ([wydawca nieznany], 1955)
Plakat upamiętniający premierowe przedstawienie programu "Ahaaa..." w sali Państwowego Teatru Lalek w Gdańsku. Na plakacie czerwony jamnik sikający na kaktusa w żółtej doniczce.