studencki teatrzyk Bim Bom : "ahaaa...". (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Plakat upamiętniający premierowe przedstawienie programu "Ahaaa..." w sali Państwowego Teatru Lalek w Gdańsku. Na plakacie czerwony jamnik sikający na kaktusa w żółtej doniczce.
Przy lewej krawędzi inicjały: MA Bt Paz.
Keywords: Teatr Studencki "Bim-Bom" (Gdańsk); 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Teatr studencki; Kultura studencka; Życie artystyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Plakat