Wzor Podług ktorego submissye przez Nierodakow na wierność Rządowi Polskiemu czynione być powinny = Unterwerfungs-Urkunde : Dan w Warszawie na Sessyi Dyrekcyi Policyi Kraiowey dnia 24 Maia 1807. R - Potocki, Aleksander (1756-1812).; Gliński, Augustyn Feliks (1762-1828). (Warszawa : [s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: wzór przysięgi obcokrajowców na wierność Rządowi Polskiemu.
Tyt. nagł.
Autorzy i data pod tekstem.
BNPol online
Tekst równol. pol.-niem.
Keywords: Księstwo Warszawskie. -- Komisja Rządząca; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne