[Afisz. Incipit:] W świetlicy robotników portowych ... odbędzie się mecz bokserski pomiędzy Reprezentacyjnym Zespołem Mar. Woj. K.S. Flota - "Morskim" Związkowym Klubem Sportowym. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu 19.06.1948 r.