[Afisz. Incipit:] W świetlicy robotników portowych ... odbędzie się mecz bokserski pomiędzy Reprezentacyjnym Zespołem Mar. Woj. K.S. Flota - "Morskim" Związkowym Klubem Sportowym. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu 19.06.1948 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Boks; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne