Kosciół przy ul. Kartuskiej pod wezwaniem Św. Franciszka z Asyżu / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia kościół pw. Św. Franciszka z Asyżu przy ul. Kartuskiej, ok. 1985 r.