Cepelia Jan Młodożeniec. - Młodożeniec, Jan (1929-2000) (WAG, 1966)
Przedstawia dzbanek pod tytułem - Regionalne Biuro Sprzedaży i Spółdzielnia "Rękodzieło Artystyczne" w Gdyni zaprasza gości festiwalu na pokaz mody Grand Hotel 24-28.08.1966 r.