Malarze, miejscowości i widoki Pomorza Zachodniego w pierwszej połowie XX wieku. Cz. 3 = Maler, Orte und Landschaften in Hinterpommern in der ersten Hälfte des 20. Jahrhunderts. T. 3 / Edda Gutsche. - Gutsche, Edda (Wydawnictwo Jasne, 2024)
uwaga