[Brama Stągiewna] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([S. l. : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia Bramę Stągiewną i most Stągiewny od płd. wschodu, ok. 1915 r.
Tyt. nadany przez katalogującego wg przedstawienia. Data i aut. odb. wg inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.