Riviera : Restaurant - Bar - Kawiarnia inauguracja sezonu zimowego - Restauracja Riviera (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o występach w Rivierze w listopadzie 1947 r.
Keywords: Restauracje -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła