[Afisz teatralny. Incipit] Sławomir Mrożek - Vatzlav / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1982)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 13.06.1982 r. Scena Kameralna w Sopocie. Reżyseria i scenografia Marcel Kochańczyk.