[Afisz. Incipit] Obwieszczenie rejonowego Komendanta Uzupełnień Gdańsk-Miasto. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z dnia 1.03.1949 r. informujący o nakazie zgłoszenia się do rejestracji w wojskowych komisjach w Gdańsku - Osiedle Barakowe Narwik.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.