Exlibris Ing. Dott. Gianni Mantero eg. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1960)
Przedstawia wysokie budynki - drapacze chmur. U dołu napis: Exlibris Ing. Dott. Gianni Mantero. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut. i data.