[Afisz. Incipit:] Koło Amatorskie przy parafii św. Krzyża w Tczewie urządza przedstawienie pod tyt. Grube ryby ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu 19 i 23 września 1948 r. w auli Gimnazjum Ogólnokształcącego przy ul. Stalina w Tczewie.